YAKINIKU – Stekbord (Minst 2 pers)

 

Yakiniku betyder ”grillat kött” på japanska. Yakiniku är mycket populärt i Japan och vi är glada över att kunna erbjuda det till våra gäster. Vid de specialdesignade borden, direkt importerade från Japan, kan du själv tillaga dem valda råvarorna och njuta i lugn och ro vid bordet.
Att servera yakiniku på det klassiska japanska stekbordet är vi på ShinNori ensamma om att erbjuda i Östergötland.
En tradition att uppleva
med sällskap!

Vi bordsbokning, säg gärna till att ni vill ha Yakinku/Stekbord då vi har ett antal begränsade bord för detta.

Ingår 1 skål ris, grönsaker och såser
Incl. 1 bowl of rice, vegetables and sauce

SHABU SHABU –  Japansk fondue

Japansk fondue där du doppar kött och grönsaker i en klar buljonggryta.

350 kr/person (minst 2 pers)

Entrecote, kina kål, pak choi, champinjoner och japanska glasnudlar

Dipp sås hemmagjord sesam- och ponzusås

OBS: Förbeställning av Shabu-Shabu minst 2 dagar i förväg  ( finns ej på menyn)

Entrecote tallrik 220 gram (Brasilien) 

Sirolin plate 220 g (Brazil) 299kr

Skaldjurstallrik ingår 3 st gröna musslor, 3 st Argentinsk rödräkor, 3 st kammusslor

Plate of seafood
(3 pieces green mussels, 3 pieces scallops, 3 pieces redshrimps)
350kr

Argentinas rödräkor 2 st

Argentine Redshrimps 2 pieces
65kr

Kammusslor 2 st

Scallops 2 pieces
65kr

 

TILLBEHÖR/SIDE ORDERS

Ris / Rice
25kr
Sås / Sauce
30kr
Grönsaker / Vegetables
40kr