Laga japanskt med viktväktarnas matkasse

Det finns många fantastiska kök världen över och ett av dessa är det japanska. Med ett stort antal klassiska och välkända rätter kan det vara svårt att välja och dessutom ha koll på näringsinnehållet. Då är viktväktarna matkasse ett bra alternativ om du vill äta mer internationellt.

Smidigt i vardagen

Att beställa matkassar har blivit ett populärt koncept. Det underlättar vardagen genom att mindre tid behöver läggas på planering och inköp. Samtidigt erbjuder viktväktarnas matkasse många nya recept, vilket kan bjuda på variation från den mat som oftast lagas hemma. Med många olika sorters matkassar att välja mellan går det dessutom att välja sina egna favoriter.

Beställ Viktväktarnas matkasse

Att gå igenom och välja mellan olika matkassar är en fröjd. Med olika teman finns det något för alla. Kassarna kan beställas för två eller fyra personer och maten räcker till 3-5 måltider under veckan. En eller flera beställningar kan göras utan bindningstid. Det går även bra att testa en matkasse inför fortsatt prenumeration. Kassar kan beställas hem varje eller varannan vecka.

Laga mat från en beställd kasse

Varje kasse innehåller recept och de råvaror som behövs. Varje vecka erbjuds 7 nya recept för samma kategori av matkasse, så du behöver inte upprepa samma recept vid nästa beställning. För dig som uppskattar asiatisk och japansk mat kan många av rätterna piffas till med hjälp av egna kryddor och smaksättning. Japansk soja och sötsur sås är enkla att alltid ha hemma, liksom nudlar och kryddpåsar.

Hälsosam mat med Viktväktarnas matkasse

Viktväktarnas koncept är att erbjuda hälsosam mat som är bra för kroppen. Viktväktarna har egna kostexperter som planerar måltider med variation. Fördelen med Viktväktarnas matkasse är att energiinnehållet är begränsat samtidigt som det inte minskar näringsinnehållet. När energin i maten minskas stabiliseras vikten, vilket bidrar till att Viktväktarnas måltidskoncept först sänker och sedan stabiliserar vikten.

Japanska huvudrätter